בשלנית חובבת? כך תקימי בלוג ב5 צעדים פשוטים

כבשלנית חובבת אשר מצאה את עצמה מנהלת קהילה של כמעט 5,000 נשים וגברים בעקבות הקמה של בלוג, החלטתי להעניק לך את האפשרות להקים בלוג בחמישה צעדים פשוטים. מוכנה? בואי נתחיל.

הגיע הזמן להקים את הבלוג ושלך – וזה קל מכפי שחשבת

את האהבה שלי למטבח גיליתי בגיל מאוד מאוחר. למעשה, אמא שלי הייתה בטוחה שאני אגדל את ילדיי עם משלוחי מזון ממנה. אבל, לאחר שנולד בני הראשון החלטתי להיכנס למטבח ולהתחיל לבשל – במינימום זמן. לאחר לא מעט ניסיונות הצלחתי לגבש עשרות מתכונים קלים ופשוטים אותם ניתן להכין בעשר עד חצי שעה בלבד. חברה טובה שלי מהעובדה ביקשה את אחד המתכונים, ולאחריה הגיעו גל של תגובות. החלטתי בו במקום שאת הידע שצברתי אני חייבת לשתף, ופתחתי בעקבות זאת בלוג. לא דמיינתי שאגיע בסופו של דבר לקהילה של מעל ל 5,000 אנשים אשר מחכים כל שבוע בשקיקה למתכונים. אם גם את חולמת להעביר הלאה את הידע שלך, הגעת בדיוק למקום הנכון. להלן חמשת הטיפים שלי להקמה של בלוג מצליח (ומגרה!):

אחסון אתרים

אני עוד זוכרת את היום שבו עמלתי כל היום על כתיבה של מתכון, ופתאום המחשב החליט לעדכן את עצמו. התסכול שלי היה אדיר, ולכן החלטתי שלא עד. הבנתי שאני חייבת לאחסן את כל המידע, וזאת בכדי שתהיה לי גישה נוחה לקבצים. אני אישית מאחסנת ב GNSואני מאוד מרוצה.

בשלנית חובבת כך תקימי בלוג ב5 צעדים פשוטים

וידאו

חלק מהותי מהצלחה של בלוג נוגע לווידאו. את צריכה לקחת בחשבון שיש לא מעט אנשים שמעולם לא נכנסו למטבח, וקשה להם להתמודד עם מתכונים כתובים. לכן, הקפידי להעלות גם צילומי וידיאו של הכנת המתכונים. למתקדמות מומלץ להוסיף גם כתוביות.

תוכן איכותי

חלק מההצלחה של הבלוג שלי נוגע לתוכן שבו. אני מקפידה להעלות תכנים באופן קבוע, כולל טיפים ומדריכים. אל תחששי לכתוב מעבר לפן הקולינרי – כך תוכלי ליצור חיבור עם הגולשים ולהעניק להם ערך מוסף שהוא הרבה מעבר לאוכל ומתכונים.

שיתופי פעולה

שמעי סיפור. יום אחד בישלתי וסיר הלחץ שלי שבק חיים. כל המתכון נהרס. העליתי שאלה בבלוג לגבי חברה שמתמחה בתחום, ואחת הגולשות חזרה אליי עם המלצה. לאחר שהם גילו שיש לי קהילה גדולה יחסית, הם הציעו לשתף פעולה – הם יעניקו לי סיר בחינם ואני אספק מתכון בהשראה של עבודה עם סיר לחץ. בתמורה, הגולשות יקבלו הנחה. זה עבד! התנועה עלתה וכיום אני מבצעת שיתופי פעולה עם חברות מובילות בתחומן. WIN WIN  לי ולגולשות שלי.

מיתוג

ברשת ישנם עשרות אם לא מאות בלוגים בנושא בישול. הקפידי לבדל את עצמכם באמצעות מיתוג מדויק ונכון אשר יבליט אותך ביחס לבלוגים אחרים. בהצלחה!

נגישות