מילקשייק קנאביס

הכנת מילקשייק קנאביס לימים החמים

קנאביס רפואי או כזה שניתן לרכוש און ליין, משמש עבור רבים מרגוע לנפש, בעוד שקנביס רפואי שמכיל רמת THC כזאת או אחרת, וחומרים אנטי דלקתיים – מרגיע כאבים, עוזר להתמודדות עם מחלות כרוניות, ומעולה להתמודדות עם חרדה, דכאון ושאר מצבים פיזיים או נפשיים.

בימי הקיץ החמים, אנו מוצאים עצמנו הולכים ממקום למקום תחת השמש הקופחת, נמצאים זמן רב במשרד בין מזגנים (שלא תמיד מספקים את החמצן הדרוש) בעוד שנסיעות רבות תוך זחילה של שעות על גבי שעות בפקקים ובחום הישראלי – דורשים מרגוע לגוף ולנפש.

צריכת קנאביס

כיום, אפשר לצרוך את הקנאביס בתפרחת, בשמן בחמאה ובשאר קונסטלציות, בזמן שבאתרים ייעודים למכירת מוצרי עישון ניתן למצוא גם מאיידים הידועים בשם 'וופרייזר'  אשר מנטרלים את העשן בעת צריכת הקנאביס, ומאפשרים עישון אדים בלבד. באתר good-stuff תוכלו למצוא מגוון פרטים שיהפכו את העישון או את צריכת הקנאביס שלכם לאטרקטיבית, בעוד שאביזרי עישון כמו קססוניות, מאדים ושאר פריטים: יספקו לכם הכנה מהירה של תערובת קנאביס.

אז כיצד מתמודדים עם החום? מילקשייק קנאביס היא הדרך להירגע בכיף!

אחד היתרונות (לצד לא מעט חסרונות) של חודשי הקיץ, היא היכולת לצנן את הגוף עם משקאות טעימים, בניהם מילקשייק מגרה עשוי קנאביס, חלב, חמאת קנאביס ופירות טובים. כאשר עבור המהדרין – אפשר להכין מילקשייק בתוספת קצפת ודובדבן. תוספת של קנאביס אל המשקה, תסייע לכם לעבור ימים חמים בקלות וברוגע!

הנה הדרך להכנת מילקשייק קנאביס טעים וקריר

כדי להכין מילקשייק עם קנאביס, לא צריך לשבור את הראש, בזמן שמדובר בהכנה מהירה במיוחד!

מצרכים:

כוס חלב קנאביס.

2 כפות חמאת קנאביס.

פירות (עדיף שתי בננות בשלות).

שקדים קלופים.

פירות יער קפואים.

קצפת מתוקה במיכל.

קרח.

אופן ההכנה

אל מעבד מזון או אל בלנדר גדול מכניסים את הקרח, את הפירות ואת החלב. ממיסים את חמאת הקנאביס בנפרד (עדיף במיקרוגל), ורק לאחר ההמסה – מוסיפים את החמאה לתערובת ומערבלים יחדיו. חשוב להפעיל את הבלנדר למשך דקה אחת, עד שהמוצרים יהפכו לנוזליים ואחידים ללא גושים. אל המילק שייק אפשר להוסיף גם שקדים קלופים, וזרעי פשתן עשירים בחלבון. כדי לקשט את השייק, אפשר להוסיף לו מספר פירות יער קפואים או קצפת שניתן לרכוש במיכל. בכך תעברו את הקיץ בשלום, בכיף ועם מצב רוח טוב במיוחד!

Leave a Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *