פשטידת ברוקולי: טעים וקל!

מצרכים:

500 גרם ברוקולי.

גבינה לפי טעמכם: מוצרלה \ עיזים \ בולגרית (100 גרם)

4 ביצים

3 כפות מיונז

50 גרם קמח תופח

 

ברוקולי

ההכנה:

ראשית, פרקו את גבעולי הברוקולי, הסירו את החלק התחתון והשתמשו בפרחי הצמח ובשלו במי מלח למשך מספר דקות. הקציפו היטב את ארבעת הביצים ובמהלך ההקצפה, הוסיפו את המיונז. לאחר שערבבתם את התערובת, תוכלו להוסיף את הקמח התופח ולהמשיך במלאכת הערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. בשלב זה, תוכלו לגרד מעט מהגבינה שבחרתם לתוך התערובת ולתבל אותה לפי טעמכם האישי. שפכו מעט מהבלילה לתוך תבנית משומנת והניחו את פרחי הברוקולי המבושלים ועליהם, תוכלו להוסיף את שאר התערובת. את הגבינה שנותרה לכם, גרדו מעל התבנית כך תוכלו להעניק לפשטידה הקרמה נהדרת.

חממו את התנור מראש ל- 180 מעלות ואפו את הפשטידה במשך 20-30 דקות.

 

בתיאבון!

 

 

נגישות