פסטה שמנת פטריות: קלאסי וטעים!

מצרכים:

חבילת פסטה (בחרו את הסוג האהוב עליהם מכולם)

50 גרם חמאה

פטריות שמפיניון

חבילת שמנת לבישול

3 שיני שום

בצל

תבלינים: אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור

 

פסטה שמנת פטריות

ההכנה:

תחילה, הניחו את החמאה בסיר עד להמסה מלאה, במקביל חתכו את השום והבצל לקוביות, הוסיפו אותם לתוך הסיר ובשלו במשך מספר דקות. לאחר שהבצל מזהיב מעט, תוכלו לחתוך את הפטריות לרצועות אחידות, להוסיף אותן לסיר ולערבב. בשלב זה, שפכו את השמנת לתוך הסיר, ערבבו והוסיפו את התבלינים לפי טעמכם האישי. בסיר נפרד מבשלים את הפסטה ולאחר סינון המים, תוכלו לצרפו לסיר עם הרוטב. אם מתחשק לכם להתפנק, גרדו מעט פרמזן מעל הפסטה.

בתאבון!

 

נגישות