בשלנים חובבים? כך תהפכו את התחביב שלכם למקצוע!

עולם המטבח הוא עולם מרתק שנמצא במגמת התפתחות מתמדת, וזאת בשל שורה ארוכה של טכניקות כמו גם מיומנות אשר מאפשרת למי שעוסקים בתחום להתפתח, לגדול ואף לשכלל את היכולת האישית. אם גם אתם חובבי מטבח ונהנים מזה, אפשר להפוך את התחביב לכדי מקצוע, וזאת באמצעות הרשמה ללימודי אומנות הבישול במכללת רימונים. מה תוכלו ללמוד במסגרת הזו ומדובר מדובר בהזדמנות מעולה בעבורכם לפתוח צוהר לקריירה משגשגת? כל הפרטים בסקירה הבאה.

לימודי בישול במכללת רימונים – כל מה שצריך לדעת

אחד מהתפקידים המבוקשים ביותר בעולם הקולינריה הוא ללא ספק התפקיד של שף. מדובר בטבח שהוא הסמכות העליונה בכל הקשור לתכנון התפריט הקולינרי של מסעדות, מלונות כמו גם בתי הארחה ואולמות אירועים, כאשר במסגרת הזו התפקיד כולל קבלת החלטות לגבי הגשה של תפריט לצד שלל אלמנטים נוספים הכוללים בין היתר את תכנון הצבת העובדים, חישוב עלויות חומרי הגלם ועוד. מדובר בתפקיד אשר נחשב לגולת הכותרת בעולם המטבחים גם כאן בישראל וגם בעולם, כאשר דרך מכללת רימונים תוכלו לקבל הכשרה מקיפה אשר נועדה לסייע לכם להתמקצע ולהגיע כמה שיותר מוכנים לקראת מבחני הגמר. לימודי שף במכללת רימונים יכולים להתאים בעבור נשים וגברים שיש להם ידע מקצועי בתור מטבחים או שרוצים להכיר לעומק את אומנות המטבח, ובהתאם לכך להוביל ליצירה של קריירה ענפה ובעלת השפעה אדירה.

היתרון של מכללת רימונים נובע הן בשל צוות מרצים מהשורה הראשונה והן בשל היכולת לקבל הכשרה מקיפה אשר נועדה לסייע לכם לעבור בהצלחה את מבחני הגמר, כמו גם יכולת לנצל את הלימודים לטובת חשיפה לעבודה של השפים במסגרת של התנסות מעשית בבתי מלון, מסעדות וכן אולמות אירועים בכל רחבי הארץ, וזאת מתוך מטרה לספק לכל תלמיד את היכולת להתנסות עוד בזמן הלימודים, ובהתאם לכך להגיע כמה שיותר מוכנים לעבודה שוטפת בסיום הלימודים.

 

 

מה לומדים במסגרת הקורס?

לימודי בישול במכללת רימונים הם לימודים מקצועיים אשר נועדו להכשיר את הסטודנטים לעבודה בתור שפים. במסגרת הלימודים יש מגוון רחב של נושאי לימוד הכוללים בין היתר את תחום תכנון תפריט, תורת הבישול, ניהול רכש וקניינות, ניהול מערכות הזנה והסעדה, יחסי עובד מעביר, תזונה ובישול בריא לצד חונכות והדרכה. המטרה של תוכנית הלימודים הזו היא לספק לכם את היכולת לקבל כלים וידע בתחום של ניהול עסקי במסעדות, כשרות לפי היהדות, חישוב עלויות והוצאות של חומרי גלם לצד שלל נושאים נוספים המבוססים על ידע תיאורטי לצד ידע מעשי. בסיום הלימודים ניתן לגשת למבחני ההסמכה מטעם משרד העבודה, לקבל תעודת שף ובהתאם לכך להפוך את התחביב של הבישול לחלק משמעותי ובלתי נפרד מסגנון החיים, הן בשל ההכשרה אותה אתם מקבלים והן בשל היכולת לנצל את ההזדמנות בשביל להתמקצע ולהשתלב בתחום הבישול בישראל, ובכל רחבי העולם.

הזדמנות שאותה אסור לפספס

אם אתם חולמים להפוך את תחביב הבישול למקצוע משגשג ובעל חשיבות, אין ספק כי הרשמה לקורס של מכללת רימונים הוא בדיוק מה שאתם צריכים בשביל לצעוד לקראת החלום להשתלבות בעולם הבישול המקצועי. עם שפע של ניסיון בתחום וכן יחס אישי, אין ספק כי מדובר בהזדמנות מצוינת לקבל הכשרה מקצועית, ולהפוך לשפים פעילים.

לסיכום

החלום לבישול מקצועי בוער בכם? ובכן, זה הזמן להגשים את החלום באמצעות פנייה למכללת רימונים, כל זאת מתוך מטרה להוביל לקבלת הכשרה מקצועית בתחום הבישול, וקבלת הטייטל הנחשק – שף.

נגישות